Obert el termini d’inscripcions per participar al CIBM 2015

publicado en: CIBM Valencià | 0

Aquest dilluns 12 de gener comença el termini d’inscripcions per a participar en la propera edició del Certamen Internacional de Bandes «Ciutat de València». Totes les agrupacions podran fins el proper divendres 23 de gener enviar la sol·licitud de participació mitjançant una instància adreçada a l’Excma. Sra. Alcaldessa de l’Ajuntament de València, que ha de ser presentada en el Registre General d’Entrada o en qualsevol dels registres o oficines prevists en l’Art. 38 de la llei 30/92 de 26 de novembre, modificada per la Llei 4/1999 (RJAP i del PAC).

Les instàncies, a més del contingut que estableix l’art. 70 de l’esmentada Llei 30/1992, hauran d’especificar la secció per la qual opten, el títol de l’obra de lliure elecció, indicant la seua durada, el seu autor, i si escau, el transcriptor, així com el títol del pasdoble a interpretar . Acompanyant les instàncies s’haurà de presentar una fotografia actualitzada i historial de la Banda posant l’accent en els últims 10 anys (Participacions en Concursos o certàmens, Premis, Enregistraments, Festivals, etc ..), i currículum del director.

Durant el període d’inscripció, a la Fonoteca Municipal, estaran a disposició de les bandes per a la consulta les obres obligades de cada secció on poden formular qualsevol consulta sobre del Certamen.