La Banda Sinfònica de la Casa C. Valenciana en Navarra inicia el Pre-Certamen

publicado en: CIBM Valencià | 0

Aquest dilluns 14 de juliol, l’Actuació de la Banda Simfònica de la Casa Comunitat Valenciana a Navarra va donar el punt d’eixida als Concerts que precedeixen a la 128 Edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Com porta succeint a les darreres edicions, tots els concerts del ja tradicional pre-certamen es celebren en el Mercat de Colon de València a les 20:00 hores.

En aquesta primera actuació, l’agrupació navvra al costat del seu director, Adrià Sánchez Castelló, van fer les delícies dels assistents amb les interpretació de les obres «A la lluna de Navarra», de Hugo de Chinesta; «Paradise», de Oscar Navarro; «L’home en el gel», de Otto M. Schwarz; «Pamplona, fira del bou», de Manuel Turrillas; «Alba Overture», de Ferrer Ferran, i «La llegenda de Maracaibo»; de José Alberto Pina.

Aquest dimarts li toca el torn a Student Wind Band Twente d’Holanda, qui té pensat sorprendre al públic amb obres d’estil modern, com per eixemple, «Las Arenas», de Manuel Morales Martínez, «Rise of the Firebird», de Steven Reineke o «Scherzo per a la motocicleta i Orquestra», de John Williams.

El pre-certamen finalitzarà el dimecres 16 de juliol amb l’actuació de la Banda de la Creu Roja Espanyola de València, que interpretaràn les obres “Aires Llevantins”, de Bernabé Sanchis; el “Vals nº 2 de la Jazz Suite nº 2”, de Dimitri Shostakovich; “La Dolorosa”, de José Serrano; “Casa de Valencia”, de Pascual Marquina; “Nino Bravo en Concierto” (amb arreglos de Manuel Calero); y les peces “Abba Gold” de Ron Sebregts y “The Beatles in Concert” (arreglos de Willy Haut Tvast).